dinsdag, 08 maart 2016 20:05

Het Schiedamse dameskoor The Green Forest Selection bestaat 35 jaar

Het Schiedamse dameskoor The Green Forest Selection viert op zaterdag 9 april 2016 het 35-jarig bestaan tijdens haar jaarconcert in De Dorpskerk, Noordeinde 10 in Schiedam Kethel.

Een aantal inwoners van de wijken Groenoord (Green) en Woudhoek (Forest) heeft het koor in 1981 opgericht. De naam The Green Forest Selection is daaruit voortgekomen. Oorspronkelijk begonnen als een vierstemmig gemengd koor is TGFS nu een dameskoor met ongeveer 35 leden uit Schiedam en omgeving. Het koor staat onder enthousiaste leiding van dirigent Robert Verheul en wordt begeleid op de piano door Javier Krohn.

Het concert draagt de naam “Golven van muziek” en omvat liedjes in meerdere talen, bekend en onbekend. Het Koninklijk Schiedams Mannenkoor Orpheus is tijdens dit concert te gast en zal met eigen repertoire een bijdrage leveren.

De aanvangstijd van het concert is 14.30 uur en een toegangskaartje kost € 7,50 inclusief

koffie of thee. De verkoop van de kaartjes gaat via het secretariaat van het koor te bereiken via telefoonnummer: 010-47 073 15 of emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Iedereen is van harte welkom.

Mochten belangstellenden eens een kijkje willen komen nemen op een koorrepetitie, die is elke maandagavond van 19.45 tot 22.00 uur in Kerkelijk Zalencentrum De Ark, Hargplein 101 in Schiedam-Noord. Uiteraard kan ook informatie worden verkregen via eerder genoemd secretariaat of kijk op onze website www.thegreenforestselection.nl

Het Schiedamse dameskoor The Green Forest Selection bestaat 35 jaar

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws