woensdag, 03 mei 2017 09:14

Het Schreihuisje zoekt creatieve invulling

Schiedam - Het Schreihuisje op het Hoofdplein, aan de Maasboulevard is een monumentaal gebouwtje binnen het cultureel erfgoed van Schiedam-Zuid. Het voormalig wachthuisje is belangrijk voor de wijk en de stad, en mag niet vergeten worden!

De afgelopen jaren hebben de cultuurscouts van Mooi Werk het Schreihuisje ingezet voor culturele activiteiten in Schiedam-Zuid en de regio Nieuwe Waterweg. Zo vroegen de cultuurscouts (Schiedamse) kunstenaars een tijdelijk werk te maken voor in het huisje en zijn er sinds 2012 veel verschillende kunstwerken te zien geweest.
Nu zijn de cultuurscouts op zoek naar Schiedamse meedenkers! Mooi Werk wil een commissie samenstellen van Schiedamse buurtbewoners, kunstenaars en enthousiastelingen die meedenken over de toekomst van deze bijzondere plek.
De cultuurscouts vinden het heel belangrijk om te weten wat Schiedammers vinden van het Schreihuisje en wat hun idee├źn zijn over de nieuwe invulling van het huisje.

Op 17 mei 2017 om 19.30 uur komt de commissie voor het eerst samen bij het kantoor van Mooi werk, Hoogstraat 97, 3111 HC Schiedam.
Het Schreihuisje zoekt creatieve invulling

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws