dinsdag, 14 maart 2017 16:26

Hockeyvereniging Evergreen krijgt waterkunstgrasveld

Maassluis - Het college van burgemeester en wethouders is dinsdag 14 maart akkoord gegaan met de aanleg van een waterkunstgrasveld bij hockeyvereniging Evergreen, ter vervanging van het huidige zandingestrooide kunstgrasveld.

De hockeyvereniging heeft een uitgesproken voorkeur voor een waterveld, omdat deze speltechnisch beter is dan een zandveld. De gemeente heeft echter alleen rekening gehouden met de aanleg van een zogeheten ‘zandveld’. Na de vorming van een nieuw bestuur bij hockeyvereniging Evergreen in 2016, zijn er diverse gesprekken geweest over de vervanging van het zandveld.

Afgesproken is dat de hockeyvereniging het verschil betaalt tussen een zand- en een waterveld, evenals de hogere kosten van het onderhoud.

Het waterveld moet voor de zomervakantie 2017 gereed zijn.

Wethouder Pleijsier (sport): “We hebben goede afspraken kunnen maken met elkaar. Het resultaat wordt een mooi waterveld voor Evergreen. De vereniging is ook nog bezig met een vernieuwingsslag van het clubhuis en kleedkamers; nog even dus en dan kunnen Maassluise en de bezoekende sporters genieten van een fantastisch mooi complex. Dat zal het spelplezier en de prestaties zeker goed doen!”
Hockeyvereniging Evergreen krijgt waterkunstgrasveld

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws