vrijdag, 13 januari 2017 15:49

Hoe koud wordt het in Schiedam?

Schiedam - We kijken weer reikhalzend uit naar de komst van weerman Tom Bruin.... Zaterdag is hij weer te gast in PopUpTv Studio Broersveld in het programma ZOS op zaterdag. Prangende vraag: Hoe koud wordt het in Schiedam de komende week? Kunnen we weer gaan schaatsen op de Korte Haven?

Verder in dit programma: Frank de Ruiter komt praten over zijn keepersschool. Voor wie is het, welke leeftijd, waar is het en wanneer zijn een paar vragen voor hem.
Ouder zijn vanuit je hart. Wat houdt dit precies in. Muriel van Brenk heeft er een boek over geschreven en geeft een paar workshops hierover.
Sportstad Schiedam heeft er weer een Nationaal kampioene bij; Aylin Akdeniz is Nederlands kampioen Taekwondo. Zij komt, samen met Norman van Taekwondo Apuro naar de studio.
Sigrid Sicherling en Bart Wolvekamp komen praten over hun theaterprogramma en verder mogelijk nog bezoek van de mensen van Kunstwerkt waar een nieuwe expositie van start gaat en Smurfen cricket bij Hermes DVS

Dit allemaal tussen 10:00 - 13:00 uur live op ZOS Radio en PopUpTv, op internet én via de Schiedamse kabel op FM 99.0 Mhz. het digitale kanaal 870 van Caiway. Via de internetsites www.zosradio.nl en de livestream op PopUpTv.nl of via de zosradio app, via de diverse stores gratis te downloaden. Langskomen kan ook: Broersveld 31, parkeren is het eerste uur gratis in 'onze' parkeergarage Nieuwe Passage.

Hoe koud wordt het in Schiedam?

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws