maandag, 22 september 2014 11:01

Hof van Zuid geopend: speciale actie in Bibliotheek

De Bibliotheek Schiedam in Hof in Zuid, aan de Nieuwe Maasstraat 68d, is geopend. Ter gelegenheid van deze opening, is er een speciale actie, voor nieuwe- en voor bestaande leden.

Kom voor 15 november 2014 naar de Bibliotheek in De Brug of naar de Bibliotheek in Hof in Zuid en lever de bonnen in. Deze liggen in de nieuwe voorzieningen en zijn te downloaden op www.debibliotheekschiedam.info. Schiedammers die zich hier inschrijven en de bon inleveren, krijgen voor het eerste jaar 25% korting op het lidmaatschap. Bestaande leden kunnen de bon, voorzien van het lidmaatschapsnummer en het telefoonnummer of mailadres inleveren en doen mee aan de biblioloterij. Hierin zijn mooie prijzen te winnen waaronder een e-reader of het verassingspakket, vol leesvoer. Winnaars krijgen na 20 november 2014 bericht.

De Bibliotheek Schiedam wortelt dieper in de stad om Schiedammers ook dichtbij huis te bedienen. In de nieuwe bibliotheekvoorzieningen zijn wisselende compacte collecties te vinden en is het mogelijk, online gereserveerde boeken op te halen en weer in te leveren. Ook komt er een leestafel waar de nieuwste kranten en tijdschriften te lezen zijn.

De Bibliotheek in Hof in Zuid is geopend op maandag van 9.00 tot 12.00 uur, dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur, woensdag van 9.00 tot 12.00 uur en donderdag van 19.00 tot 21.00 uur.

Na de voorzieningen in De Nieuwe Harg, Basisschool De Klinker en Hof in Zuid, opent de Bibliotheek in Wijkcentrum de Brug haar deuren vanaf 6 oktober en volgt eind dit jaar en in begin 2015 ook een voorziening in Schiedam-West en -Oost.

Houd de website www.debibliotheekschiedam.info in de gaten of volg de Bibliotheek op Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn en blijf op de hoogte.

Advertentie