donderdag, 05 november 2015 10:34

Hofpleintheater viert Sinterklaas meezingfeest met Dave van der Wal!

Op 27, 28 en 29 november bezoekt Sinterklaas het Hofpleintheater voor het familie-meezingconcert Sint Sing Along. Op het programma staan bekende meezingers en meeswingers uitgevoerd door Mallepietje, Zielepietje, Zeurpietje en het vrolijke Kanariepietenkoor. De show wordt muzikaal begeleid door de Sint Sing Along feestband en de presentatie is in handen van RTV Rijnmond coryfee Dave van der Wal.

Met de Sint in aantocht breekt de tijd voor verlanglijstjes weer aan. De Sint heeft dit jaar zelf óók een verlanglijstje opgesteld. Hij heeft Zeurpiet, Mallepietje en Zielepietje de opdracht gegeven om een groot muziekfeest te organiseren. Alles moet tot in de puntjes geregeld worden, de juiste liedjes moeten worden uitgekozen en hangen de slingers al in de zaal? Het blijkt een hele klus te zijn om een feestje te organiseren en de Pieten hebben daar elk hun eigen idee over...

De Sint Sing Along belooft een waanzinnige theatershow te worden, geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar. Ook vooraf en na afloop van de voorstelling valt er genoeg te beleven; van een schminkteam, een springkussen en een hindernisbaan tot een brievenbus voor de verlanglijstjes en kleurplaten voor de Sint. Dit omlijstingprogramma wordt speciaal georganiseerd voor de jonge bezoekers van de voorstelling en is gratis toegankelijk.

De kaartverkoop voor de Sint Sing Along is inmiddels gestart. Kaarten vanaf € 10 kunnen gereserveerd worden via de website www.hofpleintheater.nl. De Sint Sing Along vindt plaats op vrijdag 27 november om 19.30 uur, zaterdag 28 november om 13.30 uur en 16.00 uur en zondag 29 november om 10.30 uur, 13.30 uur en 16.00 uur. De voorstelling op zondag 29 november om 10.30 uur kan gecombineerd worden met smakelijk theaterontbijt, waarvoor vooraf online gereserveerd moet worden.

Hofpleintheater viert Sinterklaas meezingfeest met Dave van der Wal!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws