maandag, 15 december 2014 22:19

Holidays are Coming in Theater aan de Schie in Schiedam op vrijdag 19 december

Voor het derde achtereenvolgende jaar speelt in Big-Band setting de kerstshow Holidays Are Coming waarbij het orkest de Nederlandse zangeres HIND als soliste ontvangt. "Let It Snow", "I'm Dreaming Of A White Christmas" maar ook "It's A Wonderful Christmas". Het komt allemaal langs in het avondvullende theaterprogramma. Zie ook: http://www.popuptv.nl/pop-up-tube/studio-winterland-kerstconcert-nationale-reserve

Holidays Are Coming is een heerlijk muzikaal programma van bekende Amerikaanse kersthits zoals we die kennen van Sky Radio maar ook van grote Amerikaanse TV shows. Door de fanfare in Big-Band setting te laten optreden ontstaat die typische Amerikaanse sfeer waarbij HIND als soliste de perfecte balans weet te vormen tussen vrolijke gezelligheid en hier en daar een serieuze ondertoon.

 

HIND.
Zangeres HIND werd vooral bekend door haar deelname aan de eerste serie IDOLS (2003) waarbij ze hoge ogen scoorde en haar naam definitief wist te vestigen in de Nederlandse muziek wereld. Naast vele prachtige projecten vertegenwoordigde HIND in 2008 Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival met het nummer "Your Heart Belongs To Me". De zangeres heeft een Marokkaans Nederlandse achtergrond en heeft daardoor iets exotisch over zich. Beide culturen laat ze duidelijk terug komen in haar muziek. HIND is een zeer veelzijdige artiest die een geheel eigen muziekstijl heeft die ze Crosspop noemt.

FKNR
De FKNR bestaat uit maar liefst 50 muzikanten en is een van de 4 orkesten van de Koninklijke Landmacht. Het orkest heeft vooral een ceremoniale functie en vertegenwoordigd Nederland regelmatig in eigen land tijdens be√ędigingen en bijvoorbeeld Prinsjes Dag maar ook internationaal is het orkest regelmatig actief. Het orkest staat sinds 2011 onder de bezielende leiding van dirigent Kapitein Harrie Wijenberg. De kerstshows 2014 zijn onderdeel van de viering 100 jaar Korps Nationale Reserve.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws