maandag, 17 april 2017 12:06

Hollywood aan de Schie in juni in Schiedam

Schiedam - De Grote – of Sint Janskerk in het centrum van Schiedam is zaterdagavond 17 juni 2017 het decor van een spectaculaire concertbelevenis met film en muziek. Op een metersgroot scherm worden filmbeelden vertoond van uiteenlopende films. Dit wordt live begeleid door koor en orkest van muziekvereniging Sint Radboud.

Kom kijken naar bekende beelden uit verschillende filmgenres. Het aanbod bestaat uit zwart-witfilms, natuurfilms, animatiefilms en avonturenfilms. Geniet van films met Charlie Chaplin, Harry Potter en spektakelstukken als The Rock. Allemaal live voorzien van originele prachtige en vaak spectaculaire muziek.

Muziekvereniging Sint Radboud is een veelzijdige vereniging met een eigen koor en orkest, wat graag de muzikale uitdaging aangaat. Onder leiding van orkestdirigent Martijn Krijnen en Laurens de Boer, dirigent van het koor, weet Sint Radboud telkens weer spectaculaire concerten te geven, zoals de Schiedam Proms en de reeks Concerten aan de Schie. In deze reeks is Hollywood aan de Schie het volgende grootse evenement.

Hollywood aan de Schie start op zaterdag 17 juni 2017 om 20.00 uur. Kaarten kosten € 12,50 en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de leden van muziekvereniging Sint Radboud. Ook zijn ze te bestellen via de website www.sintradboud.nl of op de avond van de uitvoering te kopen aan de zaal.

Waan jezelf een avondje in Hollywood, laat je fotograferen op de rode loper en geniet van een spectaculair concert in een van de mooiste concertzalen van Schiedam!
Hollywood aan de Schie in juni in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws