maandag, 09 februari 2015 09:27

Hoogwerf (30) nieuwe trainer DVO’32

DVO'32 heeft verrast met de aanstelling van de nog onbekende trainer Ben Hoogwerf (30). Hoogwerf, momenteel nog met Zwaluwen C1 actief in de Hoofdklasse, begint deze zomer aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Hoogwerf, tevens werkzaam bij Feyenoord Rotterdam als Teamleider Sport & Gezondheid, is geen onbekende voor DVO'32. Tot zijn 15e speelde hij er in de eerste jeugdelftallen. Door een zware blessure moest hij zich al vroeg richten op het trainerschap. Na diverse gesprekken met het bestuur keert hij nu terug als hoofdtrainer van het eerste elftal.Hoogwerf neemt Semjon de Bruijne mee als assistent en Nelson do Rosario als verzorger. Met de aanstelling van Hoogwerf toont DVO'32 eens te meer de ambitie de club te vernieuwen en terug te brengen naar een hoger niveau. Naast de renovatie van de kantine en de velden, kunnen er nu ook weer stappen worden gemaakt op het voetbaltechnische vlak.

Voorzitter Richard van 't Hof legt uit: 'Laat ik vooropstellen dat ik het nog steeds betreur dat onze huidige trainer Harry van Kapel ons aan het einde van dit seizoen gaat verlaten. Zijn stap naar SVV gun ik hem derhalve van harte. Na Harry waren we op zoek naar een jonge en ambitieuze trainer. De grote ambitie van Ben Hoogwerf om een goede trainer in het amateurvoetbal te worden, alsook zijn visie over het voetbalspelletje, spraken ons direct erg aan.
Met de keuze voor Hoogwerf laten wij eens te meer zien dat ons vizier alleen nog maar op de toekomst is gericht. Wij hebben het volste vertrouwen dat wij met deze trainer volgend seizoen de juiste technische man voor onze hoofdmacht hebben staan.'

Op de foto: Semjon de Bruijne, Ben Hoogwerf en Nelson do Rosario

www.waterwegsport.nl

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws