donderdag, 03 september 2015 10:20

Horeca maakt BRANDERSFEESTEN 2015 compleet

Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 september zijn er live optredens in en buiten de horeca gelegenheden. De programmering is zeer gevarieerd. Een DJ, zanger, duo, of band. De horeca maakt de Brandersfeesten 2015 compleet.

Live muziek bij de horeca is een goed bezocht onderdeel van de Brandersfeesten. Naast hapjes, drankjes en gunstig geprijsde menu's, wordt de sfeer bepaald door de verschillende soorten (live) muziek.

Verrassende terrassen
Op de Koemarkt, de Grote Markt en op de terrassen van De Beurs op de Dam en Pleinzicht nabij Station Schiedam Centrum is er binnen en buiten muziek te beleven. Café Sjiek pakt groots uit met een ponton in het water en verwend de vaste gasten met 'vis op het water'. Ook Tapperij Het Weeshuis, De Unie en Restaurant Beloofd hebben in de feestweekend muziek op hun sfeervolle terrassen. In de folder van de Brandersfeesten wordt het programma schematisch vermeld. Ook van Eetcafé Broers, De Grauwe Hengst, Café Het Anker, Muziek en Eetcafé van der Wal, Café Proosje, Thais Restaurant Khan Thoong, Café Klein Thalia en Café de Boemerang. U hoeft niets te missen.

3 feestelijke dagen
Het weekend van 25, 26, 27 september wordt een weekend met kermis, de Brandersmarkt met ruim 300 braderiekramen, de Duurzaamheidsmarkt, de Autostrada, het festival rondom de Muradiye moskee, het IRADO kinderplein , theateracts op de Hoogstraat en kinderactiviteiten nabij het Stedelijk Museum, het Hollandse eetplein en Shantykoren. Eén van de hoogtepunten wordt vast de show op het Land van Belofte. Op zaterdagavond vanaf 19.30 uur is het podium gevuld met muziek en optredens van bekende artiesten.

Kijk voor actuele informatie op www.brandersfeesten.nl

 

 

VIDEO: Kom naar de Brandersfeesten! Op 25, 26 en 27 september 2015 staat Schiedam bol van de feestelijke activiteiten tijdens de 31e editie van de Brandersfeesten.Met kermis, braderie, Shantykoren, Branderszwemtocht, Scouting met brandweer bij molen De Kameel, StraattheaterHoreca met buiten podia optredens bij; Land van Belofte Grote Markt Tapperij Weeshuis, Hoogstraat Koemarkt Cafe De Unie Cafe Sjiek Lunchroom De BeursOp zaterdagavond 26 september een grote show op het Land van Belofte, met een podium met diverse muzikale optredensVoor het volledige programma kijk je op www.brandersfeesten.nl

Posted by Pop Up Tv on maandag 31 augustus 2015
Horeca maakt BRANDERSFEESTEN 2015 compleet

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws