vrijdag, 05 september 2014 14:12

Hou Schiedam in je hand!

Vanaf half september 2014 is ie (gratis!) te downloaden: de app waarmee je heel Schiedam in je hand kan houden: de Stapping Stone Schiedam. De app is voor bewoners, toeristen en ondernemers. Het is een stadsbreed initiatief van Stichting Promotie Schiedam, Centrummanagement Schiedam en het wordt ondersteund door de Gemeente Schiedam. 

Ondernemersverenigingen en winkeliers, bars, restaurants en andere ondernemers publiceren hun nieuws, informatie en aanbiedingen live in deze app. Dit live nieuws ververst bovendien automatisch waardoor telkens updaten niet nodig is. U hoeft de app alleen maar te openen en u ziet direct alle nieuwtjes, aanbiedingen en acties in Schiedam. Ook kunt u specifiek zoeken door het nieuws te filteren op categorie. Zo kunt u dus snel precies dat vinden wat u zoekt op het gebied van winkelen, dienstverlening, persoonlijke verzorging, overnachten en evenementen en excursies in Schiedam.

Meer informatie via de mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en via de website http://stappingstone.com/portfolio/schiedam-live/

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws