vrijdag, 20 mei 2016 11:38

Huisartsen en verloskundigen laten proefballonnen op

Regio - Dinsdag 24 mei a.s. om 19.30 uur zal een delegatie van verloskundigen en huisartsen de verzamelde handtekeningen aan de Raad van Toezicht aanbieden in aanwezigheid van de Raad van Bestuur. Het aanbieden van de handtekeningen vindt plaats op locatie Franciscus Gasthuis. De Raad van Toezicht heeft aangegeven dat bij het aanbieden de pers niet aanwezig mag zijn.

Omdat de verloskundigen en huisartsen in de regio de geboortezorg, klinische kindergeneeskunde en volwaardige spoedzorg willen behouden voor Schiedam en zij niet naar Rotterdam willen, zal er om 18.30 uur een korte actie gehouden worden bij de hoofdingang (kant van de parkeerplaats) van het Franciscus Vlietlandziekenhuis. Om 18.15 uur wordt verzameld. Aan de inwoners van de regio zal ter plaatse worden gevraagd proefballonnen op te laten voor volwaardige zorg in de regio.

Patricia van Aaken, wethouder van de gemeente Schiedam, spreekt en overhandigt de handtekeningen aan de vertegenwoordigers van de huisartsen en de verloskundigen, Bram Sprij en Iris Lensveld. Tevens zal zowel vanuit de huisartsen als vanuit de verloskundigen het publiek kort toegesproken worden.

Om 19 uur vertrekt de delegatie van huisartsen en verloskundigen richting locatie Franciscus Gasthuis om vervolgens de handtekeningen aan te bieden aan de Raad van Toezicht. Na afloop is de pers van harte uitgenodigd om de delegatie te bevragen over het aanbieden van de handtekeningen. Dit zal net buiten het ziekenhuisterrein kunnen plaatsvinden.

Huisartsen en verloskundigen laten proefballonnen op

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws