dinsdag, 20 september 2016 08:31

HV Ventura steunt het Prinses Beatrix Spierfonds

waterwegsport

Schiedam - Handballers en – sters van vereniging Ventura uit Schiedam gaan aan de Kethelloop van 2 oktober mee doen om geld in te zamelen ten bate van het Prinses Beatrix Spierfonds.

"Wij als leden van handbal vereniging Ventura gaan onze stinkende best doen om de strijd tegen spierziekte te steunen. Verschillende leden lopen mee met de kethelloop op 2 oktober, waarbij ze geld ophalen voor het Prinses Beatrix Spierfonds,” laat de club online weten.

Voetbalvereniging Kethel Spaland, Handbalvereniging Ventura en Ballet- en Dansstudio Schiedam Vlaardingen grijpen de opening van Sportpark Willem-Alexander op 8 oktober 2016 samen met de gemeente Schiedam aan om geld in te zamelen voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Alle donaties zijn welkom in de mobiele Studio ‘Kom Maar op!’ van PopUpTv in het nieuwe sportcomplex aan de Zoomweg 2.

Iedereen is welkom in Studio ‘Kom Maar op!’ op de woensdagmiddagen 28 september en 5 oktober van 14.00 tot 15.00 uur en op zaterdag 1 oktober van 10.00 tot 11.00 uur. En natuurlijk op de openingsdag zaterdag 8 oktober van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Zie voor alle informatie: https://popuptv.nl/studiokommaarop

Help jij mee de strijd aan te gaan tegen spierziekte? Kom maar op en DONEER.

HV Ventura steunt het Prinses Beatrix Spierfonds

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws