donderdag, 09 juni 2016 08:15

Iftar maaltijd en dialoog op het Willem Dreesplein

Schiedam - Op zaterdag 25 juni wordt er op het Willem Dreesplein door SWS Welzijn een Iftar maaltijd en Dialoog bijeenkomst georganiseerd.

De Iftar is voor moslims en niet moslims waarbij de gezamenlijke maaltijd na het breken van de ramadan centraal staat, we gunnen elkaar een kijkje in de verschillende keukens en proeven elkaars cultuur, en natuurlijk gaan we met elkaar in gesprek.

Velen maken zich zorgen over de radicalisering en polarisatie in onze samenleving, daarom willen wij in samenwerking met SWS Welzijn, Kleurrijk Schiedam en bewoners uit Nieuwland een bijdrage leveren aan het voorkomen en op tijd signaleren van radicalisering.

Op 25 juni nodigen wij deskundigen uit welke over dit thema iets komen vertellen dit zijn, 2e kamerlid Ahmed Marcous en Dhr. Chakib Lamnadi van SMN, Samenwerking Marokkaanse Nederlanders, Dhr. Lamnadi heeft veel kennis en ervaring met ouders van jongeren welke naar Syriƫ vertrokken zijn, SMN heeft b.v. ook een telefonische hulplijn opgericht om ouders te adviseren en bij te staan.

De Iftar bijeenkomst start om 21.00 uur op het Dr. Willem Dreesplein wij hopen u daar welkom te kunnen heten. Opgeven is wel noodzakelijk i.v.m. het aantal plaatsen en de catering.
Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Hassan Aissati (Kleurrijk Schiedam) tel: 0646425583/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Christine Pauw ( SWS Welzijn) tel: 0634553840/0104738671/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Opgeven kunt u ook bij de balie van het Wijkcentrum Dreesplein, tel: 0104738671

Foto: http://www.nieuwland-schiedam.nl/

Iftar maaltijd en dialoog op het Willem Dreesplein

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws