woensdag, 13 april 2016 09:45

In het weekend werkzaamheden aan Hoekse Lijn

Schiedam - Komend weekend wordt er weer gewerkt aan de Hoekse Lijn in Schiedam ter hoogte van de Burgemeester van Haarenlaan / Brandersbrug.

De RET werkt tegelijkertijd aan de tramsporen in de Overschiessestraat. Door deze werkzaamheden is het op deze dagen niet mogelijk om met de tram station Schiedam Centrum te bereiken.

Werk aan metroviaduct Hoekse Lijn

Voor de ombouw van de Hoekse Lijn moet een klein deel van het metroviaduct ter hoogte van de Brandersbrug (achter station Schiedam Centrum) worden gesloopt. De (nacht)werkzaamheden vinden aanstaande zaterdag 16 april - tussen 01.00 en 20.00 uur - plaats. 
01.00 – 07.00 uur, voorbereiding sloop (geluidsarme werkzaamheden)
07.00 – 17.00 uur, slopen van een klein deel van het metroviaduct met een knijper/slooptand
17.00 – 20.00 uur, afrondende werkzaamheden
Indien noodzakelijk wordt er ook op zondag doorgewerkt

Werkzaamheden Tram Overschiesestraat

Om ervoor te zorgen dat de tram ook in de toekomst een veilige, snelle en comfortabele verbinding blijft, voert de RET aankomend weekend de nodige onderhoudswerkzaamheden uit aan de tramsporen in de Overschiesestraat. De werkzaamheden vinden plaats op zaterdag 16 april en zondag 17 april - tussen 07.00 en 19.00 uur.

Meer informatie

Bovenstaand werk heeft gevolgen voor de route van de trams 21 en 24 Schiedam Centrum. Bij deze brief vindt u de RET-flyer ‘Onze aangepaste reis, Spoorwerkzaamheden tram 21/24 Schiedam Centrum’.
Wilt u meer weten over werkzaamheden die invloed hebben op uw reis?
Meer reisinformatie op www.ret.nl of via RET Klantenservice op 0900-5006010 (gebruikelijke belkosten) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U vindt actuele informatie via: ret.nl/omleidingen, RET Real Time App, Twitter @RETRotterdam, Omleidingen Alert (e-mail).
Voor meer informatie over de werkzaamheden voor het project Hoekse Lijn kunt u contact opnemen met ondergetekende via telefoonnummer: 06 5381 9844 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meer informatie over het project Hoekse Lijn kunt u vinden op de website http://hoekselijn.mrdh.nl.

In het weekend werkzaamheden aan Hoekse Lijn

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws