woensdag, 20 september 2017 20:40

In memoriam: Cees Koogje

Schiedam - Cees Koogje, bekend van onder andere zijn werk voor de Stichting Muziek in de Grote Kerk, is overleden. In april van dit jaar was Cees nog te gast in het programma ZOS op zaterdag. Cees is 72 jaar oud geworden. 

Op 8 november 2014 werd in zijn geliefde Grote of Sint Jans Kerk het partnership met Ruud Kats ingezegend. Daarbij schreef de kerk: 'Cees Koogje is binnen de Grote- of Sint Janskerk Schiedam een grote bekende vanwege zijn Stichting Muziek Grote Kerk die o.a. elke zaterdag de inloopconcerten organiseert. En Ruud Kats is bekend vanwege zijn spirituele bijeenkomsten in de kerk. Samen zijn zij een nieuwe toekomst ingeslagen. Daarbij gesteund door het gezin dat Ruud met zijn ex-vrouw stichtte.' Op de Facebookpagina van de kerk stromen de condoleances binnen.

Cees Koogje was bestuurslid van Inloophuis de Wissel van de Stichting Missionair Diaconaal Centrum, betrokken bij de Vrienden van de Stichting Matthäus Passion Schiedam en voorzitter van Stichting Muziek in de Grote Kerk. .

In memoriam: Cees Koogje

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws