woensdag, 05 oktober 2016 13:27

In oktober zijn gratis proefles Theatermakers te volgen

Schiedam - Kinderen en jongeren die ervan dromen om toneel te spelen en te zingen zijn op zaterdagochtend welkom bij de Schiedamse Theatermakers! In het Wennekerpand worden wekelijkse theaterlessen gegeven voor toneelspelers uit Schiedam en omgeving tussen de 6 en 18 jaar.

Samen met leeftijdsgenootjes wordt toegewerkt naar een presentatie in april 2017. De jongste groep speelt een voorstelling over Sjakie en de chocoladefabriek. Want wie kent het wereldberoemde verhaal van Roald Dahl nou niet? De mediumgroep speelt een magische voorstellingen over tovenaars en heksen. De oudste theatermakers werken met het thema geluk bij een ongeluk.

De Theatermakers zijn al van start gegaan maar er is nog plek voor enthousiaste toneelspelers. Wil je eens komen kijken? De lessen zijn iedere zaterdagochtend om 9.30 uur in het Wennekerpand. Aanmelden voor een gratis proefles kan via coördinator Bob van der Lugt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 010-273 47 80. Meer informatie via www.kunstenmakersschiedam.nl

Foto: Look J Boden

In oktober zijn gratis proefles Theatermakers te volgen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws