dinsdag, 15 augustus 2017 18:12

Inbrekers verschuilen zich in kast en op het dak

Spijkenisse - Dankzij een alerte bewoner heeft de politie op dinsdagmorgen 15 augustus van een woninginbraak in de Saffraandonk in Spekenisse drie woninginbrekers uit Schiedam en Spijkenisse op heterdaad aangehouden.

Twee van de woninginbrekers trachtten via het dak weg te vluchten maar doordat de politie snel massaal ter plaatse was, had vluchten geen zin meer. De derde woninginbreker verstopte zich in een kast in de woning en wilde niet naar buiten komen. Bij zijn aanhouding zette de politie een politiehond in.

Hierdoor raakt de verdachte licht gewond. De andere twee inbrekers op het dak hoorden dat hun kompaan zich overgaf en kwamen toen van het dak. Agenten hielden hen aan. De recherche gaat verder met het onderzoek. Afgelopen weekend hield de politie in Spijkenisse ook al vier woninginbrekers aan. De politie van basisteam Nissewaard is extra alert op woninginbraken. De verdachten van vandaag zijn drie mannen van 18 (2x) en 21 jaar en komen uit Spijkenisse en Schiedam.

In beide gevallen belde een oplettende bewoner de politie waardoor de politie de inbrekers kon aanhouden. Het loont dus bij verdachte situaties snel de politie te bellen via het nummer 112.

Inbrekers verschuilen zich in kast en op het dak

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws