donderdag, 26 november 2015 16:46

Individuele Springwedstrijden in Schiedam

Op zaterdag 21 november werden in de Sporthal Margriet in Schiedam de Individuele Springwedstrijden gymnastiek van het rayon Delfland gehouden.

Afgelopen zaterdag waren ruim 240 kinderen actief op de Individuele Springwedstrijden in de Sporthal Margriet. Deelnemers van 8 turnverenigingen uit de regio deden mee aan deze wedstrijden op verschillende springtoestellen als trampoline, plank/kast en lange mat.

Deze springwedstrijden zijn een jaarlijks terugkerende activiteit en worden georganiseerd door de Schiedamse gymnastiekverenigingen Alliantie en Axia. Alle leden van de overige verenigingen uit het Rayon kwamen naar Schiedam om individueel mee te doen in een vier- of vijfkamp. Zowel jongens als meisjes deden hun uiterste best op eigen niveau.

Over drie rondes werden er mooie scores gehaald en elke ronde werd afgesloten met een prijsuitreiking voor de best presterende deelnemers in de verschillende categorie├źn. De verenigingen kijken terug op een mooie dag, met fijn publiek en blije deelnemers.

Individuele Springwedstrijden in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws