dinsdag, 14 maart 2017 09:09

Informatie avond Schiedam project Hoekse Lijn op 28 maart 2017

Schiedam - Op dinsdag 28 maart 2017 organiseert het projectbureau Hoekse Lijn samen met de gemeente Schiedam een informatieavond over de ombouw van de Hoekse Lijn tot metro.
Een zeer intensieve bouwperiode staat voor de deur.

1 april aanstaande start het ombouwen van de gehele Hoekse Lijn. In Schiedam vindt, ter hoogte van het bestaande uitloopspoor, de koppeling plaats met het bestaande metronet. Ook wordt station Schiedam Nieuwland geheel vernieuwd en omgebouwd tot metrostation.Het is een inloopavond, wat betekent dat op de avond diverse thema’s, zoals de ombouw van de stations, de bouwplaatsen en de inrichting van de buitenruimte worden gepresenteerd.

Informatieavond 28 maart 2017
U kunt zelf bepalen wanneer u binnenloopt en over welk thema u meer informatie wenst. Leden van de projectorganisatie zijn aanwezig om de huidige plannen toe te lichten en
vragen te beantwoorden. Wij nodigen u van harte uit voor de inloopavond project Hoekse Lijn:
• Op dinsdag 28 maart 2017 in voormalig Hotel Rijnmond, Nieuwlandplein 12 te Schiedam
• De inloopavond Hoekse Lijn is van 19.00 uur – 21.00 uur
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ondergetekende via telefoonnummer: 010 489 43 34 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over het project Hoekse Lijn kunt u vinden op de website hoekselijn.mrdh.nl.

Informatie avond Schiedam project Hoekse Lijn op 28 maart 2017

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws