woensdag, 01 oktober 2014 18:24

Informatieavond Hoekse Lijn in Vlaardingen

Op donderdag 2 oktober 2014 organiseert het projectbureau Hoekse Lijn een informatieavond over de ombouw van de Hoekse Lijn.

Op deze inloopavond gaat de organisatie in op diverse thema's, zoals stations, geluid, buitenruimte en procedures. U kunt zelf bepalen wanneer u binnenloopt en over welk onderwerp u meer informatie wilt. Leden van de projectorganisatie zijn aanwezig om de plannen toe te lichten en vragen te beantwoorden.

De definitieve ontwerpen voor Vlaardingen zijn klaar en de projectorganisatie gaat zich nu voorbereiden op de uitvoeringsfase. Bij de ombouw van de Hoekse Lijn tot metro worden de bestaande stations Vlaardingen Oost, Vlaardingen Centrum en Vlaardingen West omgebouwd tot metrostation. Vlaardingen West krijgt een keervoorziening voor de metro.

De bijeenkomst is op donderdag 2 oktober in de Burgerzaal van het Oude Stadhuis van Vlaardingen aan de Markt 1 van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Meer informatie over het project Hoekse Lijn en de kennisgeving Hoekse Lijn kunt u vinden op www.hoekselijn.stadsregio.nl.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws