dinsdag, 30 augustus 2016 08:05

Informatiebijeenkomst Drie Lanen Schiedam

Schiedam - De gemeente Schiedam gaat de Professor Kamerlingh Onneslaan, de Lorentzlaan en de Boerhaavelaan opnieuw inrichten. De lanen hebben dringend groot onderhoud nodig. In Wijkcentrum-Oost, Boerhaavelaan 79, wordt vandaag, dinsdag 30 augustus een informatiebijeenkomst gehouden over het werk aan de 'drie lanen'.

De inloop is vanaf 19.15 uur de bijeenkomst start om 19.30 uur. U kunt hier kennis maken met aannemer KWS Infra. De aannemer geeft een toelichting op de werkzaamheden.

Voor de Drie Lanen is gekozen voor een 30km/u inrichting met het behoud va de bestaande bomen. De nieuwe inrichting wordt gekenmerkt door een overzichtelijke, open en (verkeers)veilige inrichting met een roodbruine bestrating in de vorm van asfalt met streetprint. Bij de Spoorstraat wordt een nieuwe mini-rotonde aangelegd om de doorstroming en veiligheid hier te vergroten. Bij de rotonde bij de basisschool de Peperklip wordt een schoolzone aangelegd. En bij het wijkcentrum Oost en bij de kruising Lorentzlaan-Buys Ballotsingel wordt extra kwaliteit aangebracht om deze plekken te verbijzonderen.

Informatiebijeenkomst Drie Lanen Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws