woensdag, 26 oktober 2016 08:42

Inloopavond met verkenner Rotterdam The Hague Airport

Schiedam - De provincie Zuid-Holland, de gemeenten Rotterdam, Schiedam en Lansingerland hebben deze zomer de heer Joost Schrijnen als onafhankelijk verkenner aangesteld om vragen die leven over de toekomst van de Luchthaven Rotterdam The Hague Airport te inventariseren. Op dinsdag 1 november is er een inloopavond voor omwonenden.

De verkenner Joost Schrijnen wil inwoners in de omgeving van de Rotterdamse luchthaven de gelegenheid geven vragen te stellen over de groeiwensen van de luchthaven. Dat kan en kon al via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En het kan ook op dindagavond 1 november op de luchthaven in Worldhotel Wings Rotterdam, Rotterdam Airportplein 55, in Rotterdam. De verkenner organiseert dan een inloopbijeenkomst waarop omwonenden in de gelegenheid zijn om hun vragen persoonlijk toe te lichten en mee te geven.

De heer Schrijnen presenteert zijn eerste bevindingen dit najaar aan de gemeenten en de provincie. De verzamelde vragen en de antwoorden van deskundigen maken deel uit van de bevindingen. De antwoorden worden dan later betrokken bij de standpuntbepaling van de gemeenteraden en Provinciale Staten over de luchthaven. In deze fase gaat het dus nog niet over meningen, maar over vragen.

De inloopavond op 1 november is bedoeld voor iedereen die de heer Schrijnen zijn of haar vragen wil meegeven. De inloopavond wordt gehouden op dinsdag 1 november tussen 19.30 – 21.30 uur. De avond is ingedeeld in 4 blokken van 30 minuten, waarbij omwonenden zelf kunt aangeven welk blok hun voorkeur heeft.

 

Inloopavond met verkenner Rotterdam The Hague Airport

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws