dinsdag, 22 november 2016 10:12

Inloopavond voor bewoners en bedrijven in de buurt van de Hoekse lijn

Schiedam - Bewoners en bedrijven in de omgeving van de Parkweg, Louis Raemaekersstraat, Van Oldenbarneveltstraat en de directe omgeving van station Schiedam Nieuwland hebben een uitnodiging ontvangen voor een informatieavond over de Hoekse Lijn.

Op donderdag 1 december 2016 organiseert het projectbureau Hoekse Lijn samen met de gemeente Schiedam en de RET een informatieavond over de ombouw van de Hoekse Lijn tot metro. In Schiedam vindt, ter hoogte van het bestaande uitloopspoor, de koppeling plaats met het bestaande metronet. Ook wordt station Schiedam Nieuwland geheel vernieuwd en omgebouwd tot metrostation. Het is een inloopavond, wat betekent dat op de avond diverse thema’s, zoals de ombouw van de stations, de bouwplaatsen en de inrichting van de buitenruimte worden gepresenteerd. De RET is aanwezig om onder andere het vervangende busvervoer tijdens de ombouwperiode toe te lichten.

In 2017 reizen met de RET

Per 1 april 2017 rijdt NS niet meer tussen Schiedam Centrum en Hoek van Holland. Vanaf september 2017 gaat de RET op dit traject met de metro rijden. In de tussentijd verzorgt de RET vanaf 1 april tot september vervangend busvervoer. Dit betekent ook dat reizigers vanaf dit moment RET reisproducten nodig hebben voor hun reis. Tijdens de informatieavond geeft de RET toelichting op de busroutes en de veranderingen voor reizigers en omgeving van de Hoekse Lijn.

Informatieavond 1 december 2016

U kunt zelf bepalen wanneer u binnenloopt en over welk thema u meer informatie wenst. Leden van de projectorganisatie zijn aanwezig om de huidige plannen toe te lichten en
vragen te beantwoorden. Wij nodigen u van harte uit voor de inloopavond project Hoekse Lijn:
• Op donderdag 1 december 2016 in voormalig Hotel Rijnmond, Nieuwlandplein 12 te
Schiedam
• De inloopavond Hoekse Lijn is van 19.00 uur – 21.00 uur
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ondergetekende via telefoonnummer:
010 489 43 34 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over het project
Hoekse Lijn kunt u vinden op de website hoekselijn.mrdh.nl.

Inloopavond voor bewoners en bedrijven in de buurt van de Hoekse lijn

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws