vrijdag, 04 april 2014 10:09

Inloophuis De Boei mediapartner van PopUpTv!

Stichting Inloophuis de Boei heeft een mediapartnerovereenkomst gesloten met PopUpTv! We gaan een reeks films produceren en deze uitzenden op PopUpTv. Daarnaast gaan we het drukwerk van de Stichting vormgeven en commercials maken die gaan draaien op RTV Rijnmond en in wachtruimtes van ziekenhuizen.
Stichting Inloophuis De Boei heeft vestigingen in Schiedam, Rotterdam-Zuid, -Overschie en -Kralingen en in Barendrecht, Spijkenisse en Zuidland.

De Boei is een ontmoetingscentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Als je kanker krijgt verandert je wereld en het toekomst-beeld, zoals dat van je werk en de status ervan, het gezin, vrienden en hobby's. Zekerheden wankelen. Er wordt anders naar je gekeken of je nou wilt of niet. Meestal volgt er een periode van behandelingen die als een orkaan over je heenkomen en is "overleven" het motto. Daarna kan het zijn dat er een periode van grote onzekerheid volgt, angsten een rol spelen en een isolement dreigt.

De Boei wil hier een antwoord op zijn. Het gekozen symbool geeft aan dat een lichtpunt zo nu en dan fijn kan zijn als het verder allemaal een beetje duister is. We hebben niet de pretentie dat we ook maar iets op kunnen lossen, wel dat u heel hartelijk welkom bent voor wat ontspannende activiteiten, informatie, een gespreksgroep of zomaar voor een kopje koffie. Of, om in scheepvaarttermen te blijven: "even wat te spuien"..

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws