maandag, 06 oktober 2014 10:39

Inloopmarkt Blankenbrugverbinding

Op woensdag 15 oktober 2014 bent u vanaf 15.00 uur tot 20.30 uur van harte welkom op de inloopmarkt 'Kijkje in de keuken' over de Blankenburgverbinding. Op de inloopmarkt geeft Rijkswaterstaat u een beeld van hoe de toekomstige rijksweg er uit zal komen te zien. De stadsregio Rotterdam heeft de afgelopen tijd voorstellen gemaakt om de inrichting van de omgeving ook aan te passen (het Kwaliteitsprogramma) om de invloed van de verbinding op de leefbaarheid voor direct omwonenden en gebruikers van de groengebieden te beperken.
De afgelopen tijd zijn de eerste plannen voor de vormgeving en inpassing van de weg – mede op basis van binnengekomen reacties – verder uitgewerkt. Hierdoor kan Rijkswaterstaat u nu beelden laten zien die een idee geven van hoe bijvoorbeeld de weg langs de Krabbeplas en door het Oeverbos er uit komt te zien. Via schetsen, kaarten en tekeningen komen het ontwerp van de weg en het Landschapsplan tot leven. De inloopmarkt vindt plaats in De Buitenplaats in Vlaardingen (Zuidbuurt 85).

Meer informatie over het project Blankenburgverbinding kunt u vinden op de website www.blankenburgverbinding.nl van Rijkswaterstaat. Meer informatie over het Kwaliteitsprogramma van de regionale overheden vindt u op www.stadsregio.nl.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws