maandag, 08 juni 2015 13:56

Inloopmarkt over Blankenburgtunnel

Meer weten over de Blankenburgverbinding? Op dinsdag 9 juni is er van 15.00 tot 20.30 uur in het Vlaardingse Deltahotel een inloopmarkt van Rijkswaterstaat en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH).

Op de inloopmarkt kun je nader kennis maken met projecten die erop gericht om de recreatiemogelijkheden in het gebied te verbeteren; om de natuurwaarde te versterken; om geluidsoverlast tegen te gaan; en te zorgen dat de doorstroming van het verkeer op het onderliggend wegennetwerk in de stad goed blijft. Ook kun je een 3D-animatie bekijken van RWS. Deze animatie geeft een indruk van hoe de nieuwe verbinding en de omgeving op elkaar worden afgestemd. Tijdens de bijeenkomst heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de aanwezige medewerkers van zowel RWS als de gemeente en MRDH.

Heb je op dinsdag 9 juni andere bezigheden? Je kunt de informatiemarkt een dag eerder - maandag 8 juni - ook bezoeken in de Stadswinkel van Rozenburg, Jan van Goyenstraat 1. Je hoeft zich voor de inloopmarkten niet aan te melden. Beide markten zijn open tussen 15.00 uur en 20.30 uur.

Ook kun je voor meer informatie terecht op de website van RWS: www.blankenburgverbinding.nl. Op Twitter kun je het project volgen via @BlankenburgRWS. Meer informatie over het Kwaliteitsprogramma vind je op www.mrdh.nl/project/blankenburgverbinding.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws