dinsdag, 12 juli 2016 13:25

Inspectie weet Frankeland niet te vinden

Schiedam - De Inspectie voor de Gezondheidszorg van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft het Schiedamse verpleeghuis Frankeland op de lijst van instellingen die extra toezicht krijgen geplaatst. Maar de inspecteurs weten niet eens waar Frankeland is. Dat blijkt uit een mailwisseling van directeur Ben de Koning met de inspectie die in handen is van PopUpTv.  

Ben de Koning is op z'n zachts gezegd niet blij dat Frankeland op de lijst staat. Hij vind het onterecht en vind zijn gelijk in een vandaag uitgekomen rapport van de zorgkaart Nederland.
Frankeland scoorde in het tweede kwartaal 2016 een 9! Met dit cijfer geven bewoners/klanten en hun familie aan hoe ze over de zorg en dienstverlening denken. De gemiddelde score van de hele sector is 7,8. Van alle locaties van de Frankelandgroep (Frankeland, Harg-Spaland, Jacobs Gasthuis, Schiewaegh en Vaartland) scoort Frankeland het hoogst: een 9,3. De waardering voor de medewerkers en de behandeling werd uitgedrukt met het cijfer 9,2.

Later vandaag kunt u op PopUpTv een interview met Ben de Koning zien.

 

 

 

Inspectie weet Frankeland niet te vinden

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws