vrijdag, 13 mei 2016 15:50

Inspraak over groen, spelen en verkeersveiligheid in Schiedam-Oost

Schiedam - De gemeente Schiedam organiseert op woensdag 25 mei op twee locaties een inloopmiddag en –avond voor bewoners. Onderwerpen waar aanwezigen over mee kunnen denken zijn de nieuwe Krajicek Playground aan de Stationstraat, de verkeersveiligheid rond basisschool De Peperklip en de inrichting van groen- en speelgebieden in de Wetenschappersbuurt.

Jong en oud kunnen meedenken

‘s Middags kan de jeugd meedenken over de invulling van de Krajicek Playground en deelnemen aan een sport- en spelprogramma. Daarnaast is er ook een informatief inloopprogramma voor volwassenen over de verkeersveiligheid rond basisschool De Peperklip en inrichting van groen- en speelgebieden in de Wetenschappersbuurt. ’s Avonds is voor volwassenen en komen ook alle onderwerpen aan bod.

Wat staat er te gebeuren?

Aan de Stationstraat leggen we een Krajicek Playground aan. Een sportplein voor het beoefenen van meerdere sporten, in te richten naar de wensen van de jeugd. Daarnaast kijken we hoe de verkeersveiligheid rond basisschool De Peperklip kan worden verbeterd. Bijvoorbeeld door eenrichtingsverkeer in te stellen. Tenslotte is er ruimte om diverse groen- en speelgebieden in de Wetenschappersbuurt in te richten en ideeën van bewoners hierin mee te nemen.

Waar en wanneer is de inloop?

Iedereen, jong en oud, die woont in de omgeving, graag speelt op het trapveld of gewoon geïnteresseerd is, is van harte welkom op woensdag 25 mei. Kom dan tussen 13.30 - 16.00 uur naar het speelveld aan de Stationstraat of tussen 19.30 - 21.00 uur naar basisschool De Peperklip en praat mee.

Inspraak over groen, spelen en verkeersveiligheid in Schiedam-Oost

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws