donderdag, 05 januari 2017 08:44

Installatie nieuwe burgemeester Vlaardingen live op PopUpTv en Omroep Vlaardingen

Vlaardingen - Alle Vlaardingers zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de installatie van Annemiek Jetten als nieuwe burgemeester van Vlaardingen. De installatie en beëdiging vinden plaats tijdens een buitengewone vergadering van de gemeenteraad op maandag 9 januari 2017.

De plechtigheid is live te zien op PopUpTv en Omroep Vlaardingen. De productie van de live uitzending wordt gedaan door Dubbelklik. Deze raadsvergadering vangt aan om 19.30 uur in de Grote Kerk. Na de officiële plechtigheid is er gelegenheid om nader kennis te maken met de burgemeester.

De ministerraad heeft besloten om mevrouw mr. A.M.M. Jetten MSc (Annemiek) voor te dragen voor benoeming als burgemeester van Vlaardingen. Annemiek Jetten (53) is momenteel burgemeester van de gemeente Sluis in West Zeeuws-Vlaanderen. Met de voordracht door de ministerraad kan Annemiek Jetten nu als burgemeester geïnstalleerd worden door de commissaris van de Koning in Zuid-Holland. Dit gebeurt in een buitengewone gemeenteraadsvergadering op maandag 9 januari, aanvang 19.30 uur in de Grote Kerk.

Op dit moment heeft Vlaardingen een waarnemend burgemeester. Dat is zo sinds het vertrek van burgemeester Tjerk Bruinsma op 1 januari 2014. Eerst nam burgemeester Bas Eenhoorn waar en sinds 1 augustus 2014 is Bert Blase waarnemend burgemeester van Vlaardingen. Vanaf 9 januari 2017 heeft Vlaardingen weer een kroonbenoemde burgemeester.

Foto: interieur van de Grote Kerk van Vlaardingen

Installatie nieuwe burgemeester Vlaardingen live op PopUpTv en Omroep Vlaardingen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws