maandag, 20 maart 2017 09:26

Interactieve lezing over Bach en de Matthäus Passion

Schiedam - Vrijdag 31 maart geeft Arjan Breukhoven een interactieve lezing in beeld en geluid over het leven van Bach en de symboliek in de Matthäus Passion. Deze lezing vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145.

In het eerste deel van de lezing vertelt Arjan Breukhoven over de minder bekende feiten over het leven en de muziek van Bach. Na de pauze wordt dieper ingegaan op de symboliek in de Matthäus Passion.

Over musicus Arjen Breukhoven
Arjan Breukhoven (Rotterdam, 1962) studeerde ‘orgel’, ‘orgel, ‘piano’ en ‘koor- en orkestdirectie studies’ aan de prof. Kurt Thomasstichting. Breukhoven werkt elk jaar mee aan zo'n 450 concerten als pianist, organist, solist, begeleider van zangers en koren en als dirigent in Nederland, Europa, USA Australië. Daarnaast geeft Arjen vele lezingen in binnen- en buitenland en is hij regelmatig te gast in televisieprogramma's. Zie ook www.arjanbreukhoven.nl.

Kaarten
Kaarten voor de ‘Interactieve lezing over Bach en de Matthäus Passion’ kosten € 5,00 en kunnen alvast gereserveerd worden in de agenda op www.debibliotheekschiedam.nl. De deur is open vanaf 19.15 uur.

Aankomende ‘Muziek in de Bibliotheek’ met Houtblazersensemble Wilton
Zaterdag 8 april speelt het Houtblazersensemble Wilton van 14.00 tot 14.45 uur ‘Muziek rondom Bach’ in de Korenbeurs. De toegang tot dit concert is gratis.
Interactieve lezing over Bach en de Matthäus Passion

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws