donderdag, 14 juli 2016 12:20

inwoners mogen meedenken over verkeersveiligheid

Schiedam - De gemeente Schiedam wil graag dat de wegen in Schiedam veilig zijn. Daarom worden ze zo aangelegd, dat de kans op ongelukken zo klein mogelijk is. Voor de komende jaren is het 'Concept - Uitvoeringsprogramma Verkeersveiligheid' opgesteld. Daarin staan de plannen voor de komende vier jaar.

Er is speciale aandacht voor de aanpak van een aantal plekken in de stad waar nu nog te vaak ongelukken gebeuren, de zogenaamde black-spots. In dit uitvoeringsprogramma staat niet alleen naar hoe wegen moeten worden ingericht, maar is er ook aandacht voor hoe de wegen door gebruikers worden ervaren. Verder is er een belangrijke plaats ingeruimd voor onder andere programma's voor leerlingen van scholen, praktijkdagen voor jonge autorijders en opfriscursussen.

Het 'Concept - Uitvoeringsprogramma Verkeersveiligheid' is te bekijken en te downloaden op de website van de gemeente Schiedam op https://www.schiedam.nl/verkeer2016. Schiedammers worden uitgenodigd om mee te lezen en eventueel hun opmerkingen door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'uitvoeringsprogramma verkeersveiligheid'. Dat kan tot 14 augustus.

inwoners mogen meedenken over verkeersveiligheid

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws