maandag, 25 september 2017 21:09

Irado plaatst bladkorven in de openbare ruimte

Schiedam - Irado plaatst de in de gemeente Schiedam bladkorven in straten met gemeentelijke bomen waar overlast van blad wordt ervaren als blad in de (voor)tuinen waait. In de bladkorven kunnen buurtbewoners het blad van de gemeentelijke bomen dat in de tuinen en op straat ligt doen.

Inwoners die tijdens de herfstmaanden een bladkorf in de buurt willen, kunnen er een aanvragen bij Irado. De bladkorven worden tijdelijk geplaatst vanaf 16 oktober tot week 51 2017.

Irado plaatst de bladkorven op een veilige plaats. Bewoners moeten de korf veilig kunnen gebruik en Irado moet de korf veilig kunnen legen.

Wat mag er in de bladkorven?
De bladkorf is uitsluitend bestemd voor bladval van gemeentelijke bomen en niet voor tuinafval (snoeiafval, stronken of onkruid) uit privétuinen. Er mag ook geen ander afval in zoals restafval, of andere afvalsoorten. Bij vervuiling wordt de bladkorf weggehaald en niet meer teruggeplaatst. Irado maakt minimaal een keer per week de bladkorven leeg.

Bladkorf aanvragen?
Irado heeft 20 bladkorven beschikbaar. Bewoners kunnen een bladkorf voor de openbare ruimte uitsluitend aanvragen via de website van Irado op www.irado.nl. Na ontvangst van de aanvraag wordt contact met u opgenomen over wel of niet plaatsing van de bladkorf.

Irado plaatst bladkorven in de openbare ruimte

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws