maandag, 11 januari 2016 09:44

Is een idee kunst?

Donderdag 21 januari verzorgt kunstdocent Jules van der Vuurst de Vries van het Stedelijk Museum Schiedam een lezing waarin hij vertelt of een idee ook kunst is. Inloop met koffie en thee start om 19.30 uur. De lezing begint om 20.00 uur.

Wilt u het verschil weten tussen Conceptual Art, Performance, Body Art en Land Art? Kom dan naar deze lezing met aantrekkelijke voorbeelden van kunstenaars uit deze verschillende stromingen uit binnen- en buitenland. Kunst is niet langer een schilderij op linnen. Het idee, of het concept, is belangrijker dan de esthetische of materiaal-technische afwegingen

Deze lezing is onderdeel van de reeks 'Nederlandse Kunst na 1945' die iedere derde donderdag van de maand wordt georganiseerd door de Bibliotheek Schiedam in samenwerking met het Stedelijk Museum Schiedam.

Kaarten à €5,- zijn verkrijgbaar in Bibliotheek in de Korenbeurs en bij het Stedelijk Museum Schiedam. Op de avond zelf is er ook verkoop van toegangskaartjes. U kunt zich aanmelden via 010 714 6330 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is een idee kunst?

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws