vrijdag, 17 juni 2016 12:05

Is overvaller Rhoon dezelfde als die in Vlaardingen?

Vlaardingen/Rhoon - "Onderstaand bericht betreffende een overval gepleegd in Rozenburg. De dader lijkt erg veel op de dader van een overval op een speelgoedwinkel in ‪#‎Vlaardingen‬. .Er moet toch iemand zijn die deze dader herkend???!!!" zo vraagt de politie zich af...

Op zondag 5 juni is een tankstation aan de Tienmorgenseweg in Rozenburg overvallen. Een jongeman komt binnen rond 17.00 uur, wacht tot de klanten de winkel uit zijn en bedreigt de medewerkster. Hij eist geld. Als hij dat heeft, vlucht hij in onbekende richting.

Het is een donkergetinte man met een zwarte opvallende zonnebril. Hij is ongeveer 1 meter 70 , draagt een laaghangende joggingbroek met daaronder een grijze onderbroek. Verder een zwarte trui met aan de voorkant een kangoeroebal en hij heeft een wit sjaaltje om zijn nek. Hij spreekt accentloos Nederlands.

Als de politie de beelden bekijkt valt iets op.... De verdachte van de overval lijkt op de man die eerder dit jaar speelgoedwinkel in Vlaardingen overviel. U kunt bellen met de politie Rotterdam via 0800-6070.

 

Is overvaller Rhoon dezelfde als die in Vlaardingen?

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws