zaterdag, 11 juni 2016 23:51

Jaarlijkse boekenmarkt in Maassluis op zaterdag 25 juni

Maassluis - Op zaterdag 25 juni wordt in het Stadshart van Maassluis door Boekhandel Het Keizerrijk de Boekenmarkt georganiseerd. En dat is dan al weer voor de vijftiende keer dat dit in Maassluis plaatsvindt.

Net als vorig jaar wordt de Boekenmarkt ook nu weer gehouden op de parkeerplaats bij het Schuurkerkje aan de P.C. Hooftlaan.

Een groot aantal verkopers, ongeveer 40 in getal, zal ook dit jaar weer een rijk gevarieerd boekenpakket aanbieden. Hieronder bevinden zich antiquarische, oorlogs-, scheepvaart-, kunst-, kinder- en stripboeken, alsmede reisverhalen, thrillers, romans, Nederlandse literatuur en zelfs nieuwe boeken tegen leuke prijzen.

De Boekenmarkt begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur; de toegang is gratis.

Bent u op zoek naar dat ene bijzondere boek, kom dan naar deze gezellige markt vlakbij het historische centrum van Maassluis. Wandel langs de diverse stalletjes en strijk even neer op een van de vele terrassen die in het centrum te vinden zijn. Een uitje voor alleman!

Zie ook: www.hetkeizerrijk.nl

Nadere inlichtingen (ook om een kraam te huren):
Sjaak van Witzenburg, tel. 010-5926439, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Boekhandel Het Keizerrijk, tel. 010-5923298, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto : Jan Buijsse

Jaarlijkse boekenmarkt in Maassluis op zaterdag 25 juni

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws