zaterdag, 18 juli 2015 00:43

Jacqueline Kloos bereidt zich voor op de Vierdaagse

Onze oproep om verslag te doen voor PopUpTv van de Nijmeegse Vierdaagse heeft succes gehad. Eén van onze verslaggevers ter plekke wordt Jacqueline Kloos, 63 jaar en woonachtig in Vlaardingen. "Voor de vierde keer ga ik meelopen en logeer op een adres dicht bij de Wedren." schrijft Jacqueline. "De 4 maal 30 km worden weer een uitdaging. Maar ik ben er klaar voor."

vierdaagse2De eerste benodigdheden liggen klaar en zondag ga ik mijn koffer pakken om maandagmorgen met mijn vierdaagse maatje Frans v.d. Akker te vertrekken naar Nijmegen. Dit jaar voor mij de vierde keer en ik loop 30 km per dag. Dit mag ik gelukkig omdat ik de 60 jaar een paar jaar geleden al gepasseerd ben. Ik heb goed getraind en afgelopen week de laatste lange tocht gelopen. Vanaf de Holy in Schiedam, langs café Vlietzicht richting Schipluiden. Toen via De Lier naar Kijkduin en over het strand naar de pier van Hoek van Holland. Een kleine 40 km totaal en het ijsje in de Hoek hadden ik toen wel verdiend vond ik.

Ik ga weer logeren in het Cordium, (een centrum voor groei en ontwikkeling). Zoals eerdere jaren wordt dit weer een soort reünie. Ieder jaar komen de zelfde gasten en dat is natuurlijk heel gezellig. Trouwens, het Cordium is fantastische plek op zo'n 5 minuten vanaf de Wedren. Dit is n.l. de plek waar gestart en gefinisht wordt. Margreet Hietbrink zal ons deze dagen weer verwennen met een zeer vroeg ontbijt en heerlijke maaltijden. De foto's zal ik jullie later tonen. Nu maar hopen dat het weer een beetje meewerkt.

Maandag zal ik jullie verder informeren over mijn logeeradres en de laatste voorbereidingen zoals het afplakken van voeten en het proberen te vermijden van blaren.
Tot maandag,

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws