woensdag, 14 juni 2017 16:01

Jan Evertsenweg voor een maand dicht

Schiedam - De reconstructie van het knooppunt Vijfsluizen is in volle gang. In het pinksterweekend is de tweede fase van de werkzaamheden gestart. De tweede helft van de kruising van de Karel Doormanweg en de Vlaardingerdijk wordt voorzien van een nieuw rioolstelsel en een nieuwe verharding. Door de beperkte ruimte voor het verkeer ontstaan er iedere middag en avond extreem lange wachttijden op de Karel Doormanweg richting de verkeerslichten. Daarom wordt de Jan Evertsenweg vanaf woensdag 14 juni tot en met 21 juli afgesloten voor het doorgaande verkeer.

De afsluiting vindt plaats ter hoogte van de kruising van de Jan Evertsenweg en de Karel Doormanweg. Er is als gevolg van de afsluiting geen doorgaand verkeer meer mogelijk van en naar de Karel Doormanweg.
De doorstroming op de Karel Doormanweg naar de verkeerslichten wordt gehinderd door in- en uitvoegend verkeer vanaf de Jan Evertsenweg. Om de doorstroming te verbeteren is afgelopen week de regeling van de verkeerslichten aangepast. Deze aanpassingen hebben helaas niet tot een vermindering van de wachttijden geleid.

Bereikbaarheid
De Jan Evertsenweg blijft bereikbaar vanaf de Admiraal Trompstraat en de Westfrankelandsedijk. Verkeer vanaf de Westfrankelandsedijk en de Admiraal Trompstraat wordt omgeleid via de Westfrankelandsedijk en Vlaardingerdijk.

Alternatieve route
Het verkeer met de Beneluxtunnel als bestemming kan ook gebruik maken van de route via de Burg. Van Haarenlaan-Nieuwe Damlaan-toerit Schiedam-Noord-A20-Kethelpein-A4 naast de gebruikelijke route via de Vlaardingerdijk en Schiedamsedijk.
Jan Evertsenweg voor een maand dicht

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws