vrijdag, 24 april 2015 22:31

Javier Guzman in Schiedam: Absurd Verlicht

Het stormachtige leven van Javier Guzman leverde de theaterwereld inmiddels zes adembenemende programma's op, waarin de cabaretier vaak het achterste van zijn tong liet zien. Zaterdag 9 mei, om 20.15 uur, is Guzman met zijn zevende voorstelling Absurd Verlicht te zien in Theater aan de Schie. Toegang € 24,00.

Zijn Delirium-voorstellingen leidden langs ongure straathoeken, afkickklinieken en de diepste spelonken van de ziel. Autobiografisch en confronterend. "Zelfs uit de meest ontluisterende details weet hij humor te peuren", schreef de Telegraaf.

Na zes programma's is Javier Guzman terug met zijn zevende cabaretvoorstelling; Absurd Verlicht. In Absurd Verlicht is de cirkel rond, het verleden is geweest. Is de jacht op 't nieuwe, verfrissende al beslecht? Is alles al van alle kanten belicht? Welnee, dat zou absurd zijn! Guzman is nog maar net begonnen...

Javier Guzman kreeg voor zijn voorstelling Delirium in 2007 de 'Neerlands Hoop'. Deze cabaretprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief.

Kaartverkoop
Javier Guzman is zaterdag 9 mei, om 20.15 uur, te zien in ons theater. Toegang is € 24,00. Reserveren kan via de kassa van Theater aan de Schie, geopend op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer (010) 2 467 467 en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Online reserveren kan 24 uur per dag via www.theateraandeschie.nl.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws