dinsdag, 22 september 2015 07:55

Jazzpodium Waterweg: New York Round Midnight

Donderdag 24 september 2015 vanaf 20:00 uur
St. Jorisdoele, Doeleplein1
Schiedam

De St. Joris Doele is dit seizoen het podium voor Jazzpodium Waterweg. Op deze prachtige historische locatie kan het podium uitgroeien tot een heuse jazzclub. Naast de zondagmiddagconcerten worden er ook plusconcerten op donderdagavond gegeven. Komend seizoen staan er grote namen geprogrammeerd die Schiedam nog beter op de internationale muziekkaart zullen zetten.

Jazzpodium uitgegroeid tot de top jazzpodia van Nederland

Afgelopen seizoen groeide Jazzpodium Waterweg uit zijn jasje. Bij spraakmakende concerten als de start van de Route 75 Dulfer Tour en het optreden van een van ’s werelds beste zangers Bernard Fowler, was de concertzaal uitverkocht. Het is echter niet de ambitie van Jazzpodium Waterweg om concerten voor een nog groter publiek te organiseren. “We zoeken juist de intieme clubsfeer meer op”, licht Nathalie Lans, bestuurslid sinds de oprichting, toe. “We gaan komend seizoen zeer bijzondere concerten in een jazzclub-setting organiseren, waarbij we ook weleens een muzikaal uitstapje maken. Zo komt Chris Jagger – de broer van – in oktober met zijn band naar Jazzpodium”, verklapt Nathalie Lans die verantwoordelijk is voor de programmering.

Leden

De concerten in de St. Jorisdoele zijn voor iedereen toegankelijk. Leden krijgen echter wel voorrang. Lid worden kan vanaf € 50,00 per seizoen. De zondagmiddagconcerten zijn voor leden gratis. Niet-leden betalen € 5,00 entree. Voor de plusconcerten op donderdagavond betalen niet-leden € 20,00 en leden € 10,00. Bovendien bestaat de mogelijkheid om (na de concerten op zondag en voorafgaand op donderdagavond) een diner te reserveren in een van de stijlkamers van de St. Joris Doele.

Jazzpodium Waterweg: New York Round Midnight

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws