zaterdag, 18 februari 2017 21:40

John van den Berg ontvangt Koninklijke onderscheiding

Vlaardingen - Op zaterdag 18 februari ontving John van den Berg een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Annemiek Jetten. De uitreiking vond plaats bij Omroep Vlaardingen.

Vanaf 1990 tot oktober 2016 heeft John van den Berg zich verdienstelijk gemaakt bij Omroep Vlaardingen. In oktober nam hij afscheid met de 1000e uitzending van zijn programma “Country behind the Dykes”. Zaterdag kwam hij terug om eenmalig zijn oude programma weer te presenteren.

Ook is hij vanaf 2000 actief in diverse functies bij de Alvleeskliervereniging Nederland. Van 2000 tot en met 2004 was hij bestuurslid (secretaris) daarnaast was hij hulplijnmedewerker. Na een onderbreking van vier jaar werd hij senior hulplijnmedewerker. Die taak combineerde hij met de taak van webmaster, waarbij hij de eindverantwoording voor de website www.avkv.nl had. Ook neemt hij deel aan werkbezoeken aan medisch specialisten in academische- en opleidingsziekenhuizen in Nederland.

John van den Berg heeft zich geruime tijd voor de samenleving ingespannen en hij heeft anderen gestimuleerd. Daarom is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
John van den Berg ontvangt Koninklijke onderscheiding

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws