vrijdag, 20 maart 2015 07:57

Jörgen Raymann & Brainpower in Stadsgehoorzaal

Cabaretier Jörgen Raymann en rapper Brainpower trekken samen door het land! Een unieke combinatie die u niet mag missen. In hun voorstelling 'Tweeeiig' gaat het over vriendschap. Maar ook over ogenschijnlijke tegenstellingen die geen tegenstellingen blijken te zijn.

Raymann groeide op in Suriname, studeerde economie en kwam in de "witte" wereld van cabaret terecht. Brainpower groeide op in Nederland, studeerde communicatie en belandde in de "zwarte" Hip Hop wereld. Een uniek combinatie van twee topartiesten!

Jörgen Raymann en Brainpower in één show? Hoe dan?! Lachend, rappend, huilend, zingend: twee rasartiesten die een passie voor het podium met elkaar delen. En nu zelfs het podium. Allebei eenlingen. Ze weten wat het is om tegen de stroom in te zwemmen en toch verder te komen dan de rest.

Eigenwijs en brutaal nemen ze elkaar - en Nederland - de maat. Uiteraard niet te beroerd om de hand in eigen boezem te steken. Kan Jörgen eigenlijk wel rappen? Wat weet Brainpower van cabaret? Muzikaal ondersteund door DJ TLM staan deze mannen garant voor een spetterende avond.
Komt dat zien en bepaal zelf wie de rapste grappen maakt en wie het grappigst rapt!

Jörgen Raymann & Brainpower zijn te zien op vrijdag 10 april 2015 om 20:15 uur in de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal. Kaarten kosten € 25,00. Bestellen kan via www.stadsgehoorzaal.nl of aan de kassa, 010-434 05 00 (di.-vr. 12:00-15:00 uur).

Andere voorstellingen in de Stadsgehoorzaal:

Zaterdag 28 maart: Scrum

Zondag 29 maart: Peuter Kleuter Ochtend: Hatsjoe

Zondag 29 maart: Cor Bakker en Louis van Dijk, matinée van 2 pianovirtuozen

Die week erna is het de beurt aan:

Vrijdag 3 april: Huub Stapel

Vrijdag 3 april: Comedy Café in de Stadsgehoorzaal

Donderdag 8 april: PeuterFestival, Op de Boerderij!

Vrijdag 10 april: Toneelgroep Het Volk

Zaterdag 11 april: 50 jaar Palingsound

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws