dinsdag, 19 september 2017 07:44

Joris Lutz signeert in Schiedam

Schiedam - Joris Lutz signeert zijn kinderboek Fred in de haven op zaterdag 7 oktober van 14:30 uur tot 15:00 uur in het Schiedams Boekhuis. Ook Fred geeft een ‘stempelpoot’ en er zijn gratis kleurplaten voor de kinderen. Wees op tijd want Joris vertrekt om 15:00 uur naar JazzDistillery!

Op de CD, die bij het boek zit, leest Joris Lutz het spannende verhaal voor en zingt de 9 liedjes. Sebastiaan de Ruiter, de nieuwe illustrator van Fred in de Haven, maakte van iedere tekening een kunstwerk. Een prachtig boek voor kinderen vanaf 5 jaar incl. CD met het verhaal en alle liedjes.

Het kinderboek Fred in de Haven is langzamerhand een begrip bij de kinderen en hun (groot)ouders in het Rotterdamse havengebied.

De prijs van het boek incl. CD is € 14,95 Het boek kan bij het Schiedams Boekhuis worden gekocht.

Inhoud in het kort:
Is Fred de weg kwijt? Hij zoekt zijn baasje in Hoenderloo maar hij is verdwaald. Tijdens zijn zoektocht komt hij in Rotterdam terecht. Een stad waar iedereen hard werkt. Zelfs de Rotterdamse honden hebben een hondenbaan. Fred moet dus aan de slag. Hij gaat werken als waakhond bij een containerbedrijf in de haven. Ook al heeft hij geen officiële cursus waakhond gevolgd, toch voelt hij instinctief aan wanneer hij moet ingrijpen wanneer dieven hun slag willen slaan. Hij jaagt ze van boord. Maar hoe komt hij zelf van het schip af? Zal hij ooit weer terugkomen bij zijn baasje of vertrekt hij voorgoed naar Argentinië?
Joris Lutz signeert in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws