maandag, 07 december 2015 15:07

Kaarsjesavond op de Grote Markt

Sinterklaas is nog niet uitgezwaaid of de Kerstman staat al te trappelen van ongeduld. De sfeervolle decembermaand is weer begonnen! Zoals elk jaar wordt de Grote Markt versierd met een schitterende kerstboom. Donderdagavond 10 december rond 19.30 uur ontsteekt burgemeester Lamers tijdens Kaarsjesavond op bijzondere wijze de lichtjes in de kerstboom.

Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom op de Grote Markt om een beker warme chocolademelk te drinken. Er worden kaarsen, kerstmutsen en de teksten van de kerstliederen uitgedeeld en natuurlijk zal de Kerstman niet ontbreken. Vanaf 19.30 uur zingen op de trappen van het bordes van het stadhuis de zangeressen van Little Christmas samen met de kinderen van de Bernardusschool kerstliederen. Zingt u gezellig mee? Kort daarna ontsteekt burgemeester Lamers op bijzondere wijze de lichtjes in de kerstboom.

Collecte voor Serious City Schiedam

Tijdens Kaarsjesavond wordt er ook gecollecteerd voor Serious City Schiedam. Serious City Schiedam zet zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor zowel het goede doel van 3FM Serious Request als voor de stichtingen Net Niet Genoeg, Elivia, 1-2-3 en Jarige Job.

3FM Serious Request

3FM Serious Request 2015 zet zich in voor de stille slachtoffers van de oorlog: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Geef ze een toekomst: Keep them going!

Stichtingen Net Niet Genoeg, Elivia, 1-2-3 en Jarige Job

Serious City Schiedam haalt ook geld op voor de stichtingen Net Niet Genoeg, Elivia, 1-2-3 en Jarige Job. Onderzoek van het CBS toont aan dat maar liefst een op de tien kinderen in Schiedam op bijstandsniveau leeft. Net Niet Genoeg, Elivia, 1-2-3 en Jarige Job zetten zich met hart en ziel voor deze doelgroep in.

Meer informatie over Serious City Schiedam en een mogelijkheid om te doneren is er bij de speciale Serious City Schiedam-kraam, die op 10 december op de Grote Markt staat.

Kaarsjesavond op de Grote Markt

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws