maandag, 13 maart 2017 21:48

Kaartje sturen naar patiënt en daarmee de Vrienden steunen

Schiedam - Wie een kaartje wil sturen naar een patiënt, kan voortaan gebruik maken van een nieuwe digitale service op de website van Franciscus Gasthuis & Vlietland. Dankzij Cards to Care kan er nu een persoonlijke kaart worden gestuurd naar een patiënt in Franciscus Gasthuis & Vlietland. Met het versturen van de kaart steunt u ook nog eens de Vrienden!

Het is altijd fijn om te weten dat er iemand aan je denkt als je in het ziekenhuis ligt. Met Cards to Care kunt u gemakkelijk en snel een echte wenskaart sturen naar een familielid of bekende in Franciscus Gasthuis & Vlietland. U kunt op de website www.franciscus.nl/vrienden zelf het ontwerp kiezen en een persoonlijke boodschap toevoegen. Bovendien steunt u met uw kaart ook nog eens het goede doel van het ziekenhuis: de Vrienden van Franciscus Gasthuis & Vlietland. Uw bijdrage komt ten goede aan een van de mooie projecten die het verblijf van patiënten aangenamer maken.

Vrienden
Het Franciscus Vriendenfonds en Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis maken het verblijf voor patiënten in Franciscus Gasthuis & Vlietland aangenamer en leveren waar mogelijk een bijdrage aan zorginnovatie. Niemand ligt voor zijn plezier in het ziekenhuis. Wij hebben hiervoor extra voorzieningen nodig en zetten ons hiervoor met hart en ziel in. Met de ontvangen gelden worden projecten gesteund die niet uit het reguliere (zorg)budget kunnen worden gefinancierd.

Klik hier voor meer informatie over projecten en acties van de Vrienden.
Kaartje sturen naar patiënt en daarmee de Vrienden steunen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws