maandag, 30 januari 2017 09:14

Kaartverkoop 8e Walking Dinner gestart

Schiedam - Kaarten voor de culinaire route van het Walking Dinner “Krachtvoer” zijn weer te koop op vier locaties in Schiedam. 

Op woensdagavond 8 maart organiseert het Schiedams Vrouwen Platform (SVP) voor de achtste keer een Walking Dinner in Schiedam. Groepjes vrouwen lopen een culinaire route door de stad, langs verschillende adressen. Ze proeven een paar gerechten en maken kennis met elkaar, voordat ze naar een volgend adres gaan. Zo nemen ze letterlijk een kijkje bij elkaar in de keuken. Voor alle vrouwen die van Schiedam houden.

Het walking dinner op Internationale Vrouwendag is uitgegroeid tot een zeer succesvol evenement in Schiedam. Jaarlijks zetten meer dan 200 vrouwen zich in om voor andere vrouwen een onvergetelijke avond te bewerkstelligen. Alle deelnemers starten en eindigen op een centrale locatie in de stad.

Kaartverkoop gestart
Kaarten voor de culinaire route à €15,- zijn te koop tot en met zaterdag 25 februari bij het I-Punt aan de Lange Kerkstraat, Césant in de Korenbeurs, boekhandel Post Scriptum in Hof van Spaland en City’Lein op de Hoogstraat. Voor openingstijden en informatie: www.svpschiedam.nl of facebook.com/svpwalkingdinner.

Oproep voor kookteams
Het SVP is ook weer op zoek naar (nieuwe) kookteams in heel Schiedam. Dames, jong en oud, die het leuk vinden om voor andere vrouwen te koken, thuis of op een bijzondere locatie in Schiedam. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Elk kookteam krijgt twee groepjes vrouwen te eten. Daarvoor krijgen ze boodschappengeld van het SVP.

Deuren openen – elkaar ontmoeten
Als platform voor informatie, inspiratie en ontmoeting omarmt het SVP 8 maart, Internationale Vrouwendag. Maar wel op een manier die past bij Schiedam, het SVP en de tijd waarin we leven. Schiedam heeft veel inwoners die van oorsprong uit een andere stad, of zelfs een ander land komen. Schiedam is een importstad. Niet iedere vrouw vindt hier even gemakkelijk haar weg. Op 8 maart wil het SVP collectief deuren openen die anders gesloten blijven. Het walking dinner is een initiatief van vrijwilligers waaraan zoveel mogelijk vrouwen die Schiedam een warm hart toedragen op een laagdrempelige, betaalbare manier een enthousiaste bijdrage kunnen leveren.

Kaartverkoop 8e Walking Dinner gestart

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws