Kaartverkoop zevende Walking Dinner gestart
woensdag, 03 februari 2016 09:13

Kaartverkoop zevende Walking Dinner gestart

Kaarten voor de culinaire route van het Walking Dinner “Schiedamse (S)maken” zijn vanaf deze week te koop. Op dinsdagavond 8 maart organiseert het Schiedams Vrouwen Platform (SVP) voor de zevende keer een Walking Dinner in Schiedam. Groepjes vrouwen lopen een culinaire route door de stad, langs verschillende adressen. Ze proeven een paar gerechten en maken kennis met elkaar, voordat ze naar een volgend adres gaan. Zo nemen ze letterlijk een kijkje bij elkaar in de keuken. Elke vrouw die Schiedam een warm hart toedraagt kan meedoen.

De afgelopen jaren groeide het walking dinner op Internationale Vrouwendag uit tot een zeer succesvol evenement in Schiedam. Meer dan 200 vrouwen zetten zich de afgelopen zes jaar in om een onvergetelijke avond te bewerkstelligen.

Kaartverkoop gestart

Kaarten voor de culinaire route à €15,- zijn de hele maand februari te koop bij boekhandel Post Scriptum in Hof van Spaland, Jeneverlogies aan de Lange Haven, City’Lein op de Hoogstraat en inloophuis De Boei op de Dam. Voor openingstijden en informatie: www.svpschiedam.nl of Facebook /SVPwalkingdinner. Om mee te doen hoeven vrouwen niet aangesloten te zijn bij het SVP.

Oproep voor kookteams

Het SVP is ook weer op zoek naar (nieuwe) kookteams in heel Schiedam. Alle dames die het leuk vinden om voor andere dames te koken, thuis of op een bijzondere locatie, kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Elk kookteam krijgt twee groepjes vrouwen te eten. Daarvoor krijgen ze boodschappengeld van het SVP.

Deuren openen – elkaar ontmoeten

Als platform voor informatie, inspiratie en ontmoeting omarmt het SVP 8 maart, Internationale Vrouwendag. Maar wel op een manier die past bij Schiedam, het SVP en de tijd waarin we leven. Schiedam heeft veel inwoners die van oorsprong uit een andere stad, of zelfs een ander land komen. Schiedam is een importstad. Niet iedere vrouw vindt hier even gemakkelijk haar weg. Op 8 maart wil het SVP collectief deuren openen die anders gesloten blijven. Het Walking Dinner is een initiatief van vrijwilligers waaraan zoveel mogelijk vrouwen die Schiedam een warm hart toedragen op een laagdrempelige, betaalbare manier een enthousiaste bijdrage kunnen leveren.

Kaartverkoop zevende Walking Dinner gestart

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws