woensdag, 08 oktober 2014 10:30

Kaboutervoetbal bij HBSS

Afgelopen zaterdag is bij de Schiedamse voetbalvereniging HBSS het Kaboutervoetbal weer van start gegaan. Alle kinderen van 4-5 jaar zijn van harte welkom om ook eens langs te komen. Iedere zaterdag wordt er gestart om 09.00 uur.

HBSS heeft als motto: Gewoon lekker voetballen, bij een normale vereniging. HBSS is opgericht op 27 maart 1926 en wij hebben in de afgelopen 80 jaar heel veel mooie avonturen met elkaar beleefd. Wij zijn nu nog steeds een gezonde club met meer dan 500 leden, een volledig bestuur, deskundige trainers en veel vrijwilligers. Bij ons kiezen leden er zelf voor om iets extra┬┤s te doen, het is zeker niet verplicht.

Uiteraard wil HBSS iedere wedstrijd winnen, maar wel op een nette manier. Dit geldt voor onze heren en dames in de zaal, onze jeugd en gehandicapten op het veld en uiteraard ook voor onze dames en heren op het veld. Daarom verlopen de wedstrijden van HBSS in een sportieve sfeer en praten wij na de wedstrijd graag nog even na met onze tegenstanders.

Voetbal staat bij HBSS voorop, daarom spelen wij op echt gras. Maar er vinden bij ons ook andere activiteiten plaats zoals klaverjassen, darten, zwemmen, tafeltennissen en sportdagen. Wij organiseren ook feestavonden, toernooien en trips naar het buitenland. Met onze prima accommodatie, sfeervolle kantine en prima kleedkamers bieden wij iets voor het hele gezin.

U vindt HBSS in Sportpark Harga, Olympiaweg 41, Schiedam. http://hbss.nl

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws