donderdag, 07 september 2017 10:06

Kapsalon Collé wordt voortgezet door Laura en Bianca

nieuwe stadsblad Schiedam - Sinds 1 september hebben Laura en Bianca het roer overgenomen bij kapperszaak Collé Styling & Beauty. Laura werkte al vijf jaar als kapster bij Collé en heeft altijd al de droom gehad een eigen kapsalon te beginnen. Bianca heeft al sinds 1999 haar eigen schoonheids- en pedicuresalon en is in 2008 de samenwerking aangegaan met Kapsalon Collé op de Hoogstraat.

Kapsalon Collé is in Schiedam een begrip. De vader van Etienne, Gerard, is in 1948 begonnen als herenkapper op de Grote Markt. Later is daar een dameskapsalon aan toegevoegd. Etienne nam de zaak over en vestigde zich op de Hoogstraat. Na een mooie periode heeft Etienne besloten het over een andere boeg te gooien. Het organiseren van de branderszwemtochten heeft hem aan het denken gezet. Hij gaat zich nu richten op het organiseren van sportevenementen. De mogelijkheid om de kapsalon intern over te dragen aan Laura en Bianca gaf hem de kans om zich nu te gaan richten op CSE: City Sport Events Schiedam.

Laura en Bianca hebben zo hun eigen ideeën voor de zaak, maar voorlopig gaan ze op oude voet verder. Etienne blijft nog wel betrokken bij de zaak. ''Na 25 jaar wil je niet zomaar 'weglopen' van je vaste trouwe klanten. Alles wordt rustig overgedragen.'' De naam Collé Styling & Beauty blijft ook bestaan.
Kapsalon Collé wordt voortgezet door Laura en Bianca

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws