zaterdag, 18 maart 2017 11:11

Karlijn Petri Nieuwe trainer-coach HC Schiedam Dames 1

Schiedam - HC Schiedam kan met trots Karlijn Petri presenteren als de nieuwe trainer/coach van Dames 1.

Karlijn Petri is jarenlang actief geweest bij HC Rotterdam en HV Victoria en was topspits bij het Nederlands elftal. Bovendien heeft ze veel ervaring als trainer/coach bij Victoria (Overgangsklasse).

Karlijn zal de overstap maken van het 2e Dames team naar het 1e Dames team. 'Als HCS zijn wij erg tevreden over de werkzaamheden van Karlijn als trainer/coach bij Dames 2, trainer MA1 en coördinator jongste jeugd. 'Karlijn was dan ook de aangewezen persoon om Maurits Eikenhout op te volgen' aldus Tophockey voorzitter Paolo Icario.

Karlijn zal proberen de stijgende lijn die het 1e dames elftal van HCS heeft ingezet onder leiding van Maurits Eikenhout, door te zetten. Haar visie van doorstromen van jong talent en groei-ambitie passen ook goed in het beeld van de nieuwe fusievereniging; tophockey onderdeel laten zijn van de grote familievereniging.

Met Karlijn Petri is een meer-jaren-overeenkomst gesloten om de ingeslagen weg voor de komende jaren te garanderen. En natuurlijk zal Karlijn de jongste jeugd blijven coördineren.
Karlijn Petri Nieuwe trainer-coach HC Schiedam Dames 1

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws